Имплантологични консумативи


Покажи
Ред

Стерилен Дентален Имплант Сет

Съдържание на сета :• №1 - Лигавник за пациента (1 бр.) 70 x 90 см • №..

Стерилна иригационна система за хирургични и имплантологични мотори - W&H - Implantmed - HY - 110001

Стерилна иригационна система за хирургични и имплантологични мотори - W&H - Implantmed - HY - 11..

Стерилна иригационна система за хирургични и имплантологични мотори - Универсална - HY - 110054

Стерилна иригационна система за хирургични и имплантологични мотори - Универсална - HY - 110054- Сте..